Shporta 0

Projekt5

Përshkrimi

Kompania jonë ofron zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec në Shqipëri dhe jashtë saj me shërbim personal të personalizuar dhe cilësi të garantuar. Në vetë 5 vite jemi kthye në një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

Detajet

  • Kategoria:
  • Klienti: Creative Studio
  • Kohëzgjatja: 5 javë
  • Shpërndaje

© 2021 RS Transport.

Dizenjuar nga Dilema Technologies