Shporta 0

Projekt6

Përshkrimi

Ofrojmë zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec në Shqipëri dhe jashtë saj me shërbim personal të personalizuar dhe cilësi të garantuar. Në pronësi private që nga themelimi në 2017 me degë në Tiranë, ne jemi një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

Detajet

© 2021 RS Transport.

Dizenjuar nga Dilema Technologies