Shporta 0
HomeRreth Nesh

Portret i shkurtër i kompanisë RS TRANSPORT

Rreth Nesh

RS Transport mban biznesin tuaj në lëvizje dhe ngarkesën tuaj në rrugën e duhur.

Ne ofrojmë zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec në Shqipëri dhe jashtë saj me shërbim personal të personalizuar dhe cilësi të garantuar. Në pronësi private që nga themelimi në 2017 me degë në Tiranë, ne jemi një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

Historia jonë

Rs Transport, ka evoluar për t’u bërë një konkurrent serioz në industrinë e transportit dhe logjistikës, ku aftësitë e tij kryesore janë zgjeruar duke përfshirë aktivitetin në mbarë Shqipërinë! Rs Transport synon të ofrojë një zgjidhje logjistike të dedikuar për të gjithë klientët. Rs Transport krenohet me fokusin e tij të përqendruar te klienti, supremacinë e sigurisë, formimin e partneritetit dhe vizionin tonë të përbashkët “Nxitur nga Performanca”.

Qëllimi ynë

Rs Transport është i përkushtuar ndaj filozofisë sonë të sigurisë, klientit, punës në grup dhe performancës në mënyrë që të prodhojë vlerë financiare duke ofruar zgjidhje të larmishme shërbimesh logjistike në tregjet tona të synuara.

Historia e kompanisë RS Transport

Historia e RS Transport është karakterizuar nga vendime të gjera dhe të menduarit progresiv. Është një histori e një kompanie dinamike, të orientuar ndërkombëtarisht me një vlerësim të palëkundur të nevojave të klientit.

2017
Krijimi

Kompania Rs Transport ka krijuar një kornizë të qëndrueshme biznesi që nga fillimi i tij në 2017. Ky është një rezultat i drejtpërdrejtë i përkushtimit ndaj përsosmërisë, inovacionit të qëndrueshëm, përpjekjeve në ekip dhe një premtimi gjithëpërfshirës për kënaqësinë e klientit.

2019
Rritja

Rs Transport, ka evoluar për t’u bërë një konkurrent serioz në industrinë e transportit dhe logjistikës, shoqëruar me hapjen e zyrave në Tiranë dhe zgjerimin e ekipit të përkushtuar!

2021
Partnerët

Rs Transport, ka arritur të ketë një sërë bashkëpunimesh me partnerë të cilët i kanë besuar projekte të ndryshme!

© 2021 RS Transport.

Dizenjuar nga Dilema Technologies