Shporta 0
HomeShërbimet

RS Transport

Shërbimet Tona

Kompania jonë është gjithmonë në shërbimin tuaj për t’ju ofruar zgjidhje rreth çdo problemi. Në pronësi private që nga themelimi në 2017 me degë në Tiranë, ne jemi një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

Transport Inertesh

Kompania RS Transport bën të mundur transportin e mallrave dhe inerteve brenda dhe jashtë vendit.

Gërmime Dheu

RS Transport bën punime gërmimi me eskavator, ngjeshje dheu, mbushje dheu, punime toke dhe gërmime themelesh.

Kanalizime

Kompania jonë, tashmë me mbi 5 vite në treg, ofron për ju shërbimin e  kanalizimeve. Jemi të disponueshëm 24/7.

Autovinç

RS Transport është kompania që operon në fushën e shërbimeve në lartësi, shërbime me autovinça në çdo ditë të javës.

Karrotrec

Ofrojmë shërbime karrotreci brenda & jashtë vendit. Jemi të disponueshëm në cdo ditë të javës, 24 orë në ditë.

Zgjidhje me porosi

Kompania jonë është gjithmonë në shërbimin tuaj për t’ju ofruar zgjidhje rreth çdo problemi. Mjafton të na kontaktoni!

Ende keni pyetje mbi shërbimet që ofrojmë? Na kontaktoni

© 2021 RS Transport.

Dizenjuar nga Dilema Technologies